ROBOTİK ve KODLAMA EĞİTİMİ

Devlet üniversitesi Onaylı

 Robotik ve Kodlama Eğitmenliği Kursunun amacı nedir?  Robotik ve Kodlama Eğitmenliği Kursu ne işe yarar?  Robotik ve Kodlama Eğitmenliği Kursunu kimler alabilir?  Robotik ve Kodlama Eğitmenliği Kursunun istihdam alanları nelerdir?   Robotik ve Kodlama Eğitmenliği Kursunun kazanımları nedir?  Robotik ve Kodlama Eğitmenliği Kursunun içeriği nasıldır?  Robotik ve Kodlama Eğitmenliği Kursunun eğitim şekli,  Robotik ve Kodlama Eğitmenliği Kursunun ücreti, Robotik ve Kodlama Eğitmenliği Kursu ile Meb’de Egzersiz Açabilir miyim?  Robotik ve Kodlama Eğitmenliği Kursu ile ilgili İletişim numaralarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

 

****İDDA EDİYORUZ, TÜRKİYEDEKİ

EN KAPSAMLI İÇERİĞE SAHİBİZ****

 

Hemen Satın Al, Eğitimin Hemen Başlasın, En Uygun Fiyattan Yararlan. 

  • Kontenjan: Maksimum 30 kişi ile sınırlıdır.
  • Eğitimin Süresi:  Toplam 120 saat Eğitim ve Sertifika (MEB’de Geçerlidir.) Devlet Üniversite Onaylı
  • Kredi Kartına: 12 Taksit imkanı
  • Alacağınız Belgeler: 1 Adet Devlet Üniversitesi Onaylı 1 Adet Robotik Ko0dlama Araştırma Geliştirme ve Yaygınlaştırma Derneği Onaylı Sertifika verilecektir. (Toplam 2 Sertifika Verilecektir.)
  • Eğitimi hemen satın alarak, eğitime hemen başlayabilirsiniz.

 

ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI

                Robotik ve Kodlama Eğitimi Sertifika Programı ile farklı alanlarda görev yapan uygulayıcılara  Kodlama ve Robotik Eğitimi konusunda teorik ve pratik boyutlarıyla bilgi, beceri ve yetkinlik kazandırmak amaçlanmaktadır.

                Türkiye’de Milli Eğitim Bakanlığı okullarda robotik ve kodlama derslerini müfredata koyma çalışmaları yapıyor. Birçok özel okul da robotik ve bilgisayar kodlama derslerini kendi ders programlarında öğrencilerine sunmaya başladılar. Robotik uygulamalar donanımsal ekipmanlar gerektirdiği için pahalı bir yatırım gerektiriyor. Bu nedenle her özel okul kodlama dersi verse de gerçek anlamda robotik uygulama dersleri yapamıyor veya kısıtlı şekilde yaparak öğrencilerine sunma gayreti içindeler. Eğitim verdiğim kuruluşlarda öğrencilerin robotik uygulamalarını ve kodlama derslerini zevkle eğlenerek öğrendiklerini gözlemlemekteyim. Öğrenciler, bu teknolojik eğitimi okul dışında destek eğitim veren özel robotik uygulama ve kodlama kurslarında da öğrenebilirler. Kariyer Polikliniği olarak devlet üniversitesi iş birliğinde geleceğimiz olan çocuklarımıza, geleceğin teknolojisini anlatacak “ Robotik ve Kodlama Eğitmeni” yetirmesini sağlıyoruz.

 

ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTİMİNE KİMLER KATILABİLİR ?

Herhangi bir başvuru şartı aranmamaktadır. İsteyen herkes başvuru yapabilir.

ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTMENLİĞİ NE İŞE YARAR ?

Milli eğitim Bakanlığına bağlı ilkokul ve ortaokullarda ders dışı egzersiz açabilirsiniz, yada yine Milli Eğitim Bakanlığına bağlı özel öğretim kurumları, kursları, kreşleri ve anaokullarında Robotik ve Kodlama Eğitmenliği atölyesi kurabilirsiniz. Bir anne yada baba olarak çocuğunuzun zeka gelişimine katkıda bulunabilir, oyunları daha doğru ve verimli oynatabilirsiniz. Kendinize ait özel Robotik ve Kodlama Eğitmenliği kursu yada atölyesi açabilirsiniz. Belediyelerin açtığı sosyal etkinlik merkezlerinde Robotik ve Kodlama Eğitmenliği Öğreticisi olarak çalışabilirsiniz.

ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTMENİ NERELERDE ÇALIŞABİLİRİM ?

Robotik ve Kodlama Eğitimi ile çalışabileceğiniz başlıca yerler aşağıda belirtilmiştir. Ayrıntılı bilgi için arayınız?

  1. Etüt merkezlerinde, satranç merkezlerinde, zeka-oyunlarına ek olarak eğitim kodlama ve robotik üzerine çalışabilmek için,
  2. Mebde kurs ve egzersiz açabilirsiniz.
  3. Halk eğitimlerde kurs açabilirsiniz
  4. Özel okullarda eğitmenlik yapabilirsiniz
  5. Çocuklarının bilgisayar, tablet ve cep telefonlarında geçirdiği vakti değerli hale getirmek isteyen ebeveynler için
ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTMENİ KURSUNUN KAZANIMLARI NELERDİR ?

Eğitimi alan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı öğretmenlere ders dışı egzersiz nasıl açılacağına dair tüm dilekçe, başvuru formları, örnek egzersiz planları verilecek olup, ders dışı egzersiz açabilmeleri için ücretsiz danışmanlık sağlanacaktır. Eğitimin sonunda alacağınız üniversite onaylı sertifika ile bu eğitimi uygulamaya yetkiniz olacaktır. Bu eğitimi alan anne-babalar çocuklarına verimli ve kaliteli zeka gelişimi sağlayacaklardır.

Yorumlar

  • eğitimi geçen sene aldım ve bu sayede çalıştığım okulda robotik kodlama derslerinde görev almaya başladım . eğitim oldukça kapsamlı eğitmenin bilgi birikimi deneyimi ile açık anlaşılır anlatılmış . tavsiye ediyorum .

  • robotik kodlama eğitimimi kariyer akademiden aldım çok memnun kaldım. geniş kapsamlı detaylı bir eğitim. hocanın anlatımı eğitimin içeriği çok verimli ve faydalı oldu. çok teşekkür ederim..

Paylaş

Geçmiş yazılar

Online Wisc-r Eğitimi ve Sertifika Programı

Wisc- r eğitimi, 6 yaş ile 16 yaş arasındaki çocukların akıl yürütme becerisi ve zeka…

8 Mayıs 2024

Öğrenci Koçluğu Ve Eğitim Danışmanlığı

Öğrencilerin kariyer hayatını şekillendirmek ve akademik kariyer planlaması yapmak için öğrenci koçuna ihtiyaç duyulur. Öğrenci…

6 Mayıs 2024

Online Tıbbi Sekreterlik Sertifikası

Tıbbi sekreter, sağlık kurumlarında işleyişte kullanılacak evrakları taşıyan, bu evraklardan sorumlu olan kişidir. Tıbbi sekreterlik…

3 Mayıs 2024

Online Hızlı Okuma Eğitmen Eğitimi

Anlayarak ve kavrayarak hızlı okuma, hayatınızı birçok yönden kolaylaştırır. Daha fazla içeriği kısa sürede anlayıp…

30 Nisan 2024

Online Çocuk Yogası Eğitimi

Çocuklarda bedensel ve zihinsel gelişimi destekleyecek eğitimlerden biri de yogadır. Çocuk yogası, yetişkinlerinki ile kıyaslandığında…

26 Nisan 2024

Çocuk Gelişimi Sertifikası Uzaktan Eğitim

Çocukların gelişimsel süreçlerinin doğru takip edilmesi ve desteklenmesi çocuk gelişimi eğitimi ile mümkündür. Çocukların tavırları…

22 Nisan 2024